Wednesday , April 24 2019
Lajmi i fundit

Të hënën: KUVENDI VJETOR I ORGANIZATËS TURISTIKE

Organizata turistike, Turisticka organizacija

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka thirr për të hënën, më 13 tetor, mbledhjen vjetore të rregullt të Organizatës turistike. Është parashikuar që në këtë mbledhje të zgjidhet Këshilli i ri ekzekutiv dhe mbikëqyrës i këtij institucion, të dorëzohet raporti i punës për vitin e kaluar, si dhe informata për rrjedhën e sezonit të sivjetmë turistik. Kuvendi do ... Read More »

Komuna: DO TË NDËRTOHEN 150 BANESA SOCIALE

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Komunes se Ulqinit Fatmir Gjeka priti sot ne nje takim pune Kryetarin e Kuvendit te Sindikatave te Malit te Zi Danillo Popoviq dhe Kryetarin e Sindikatës komunale Shefki-Keko Lamoviq. Teme e bisedimit ishte ndertimi i 150 banesave sindikale ne Fushe te Ulqinit, ku komuna duhet te participoje me 25 perqind te mjeteve. Kryetari Gjeka edhe ne kete takim ka pershendetur nismen e sindikatit dhe e vlereson ate si hap te qelluar per te pastrehet. ... Read More »

OT: FESTIVAL TREDITOR JAVËN E ARDHSHME

sergej cetkovic bilbord2

Organizata Turistike e Ulqinit ne bashkepunim me Ministrine e turizmit si dhe Komunen e Ulqinit organizon manifestimin D’Olcinium International qe do te mbahet prej 16 deri me 19 tetor. Me kete manifestim Organizata Turistike do ta shpalle zyrtarisht te mbyllur sezonin turistike per vitin 2014 dhe njeherit do te fillojue kampanjen per vitin 2015.Pjesa e pare e ketij manifestimi eshte ... Read More »

Qendra për kulturë: ANULOHET GREVA PARALAJMËRUESE

Përfaqësuesit e Organizatës sindikale NP “Qendra për kulturë” kanë thënë që kanë çuar dorë nga greva e paralajmëruar mbasi që sot kanë biseduar me kryetarin e komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka. “Kemi arritur marrëveshje që komuna të paguajë rreth 20 mijë euro në mënyrë që ndërmarrjes sonë ti zhbllokohet xhiro-llogaria, si dhe që për dhjetë ditë të na shlyhen dy ... Read More »

Plazhi i vogël: DERI NË FUND TË MUAJIT ZGJIDHJA IDEORE

Panorama Jadran. Mala plaza

Deri në fund të tetorit duhet të përpilohet zgjidhja ideore për lokalitetin Plazhi i vogël, mëson Portali Ul-info. Me këtë do të plotësohen kriteret e nevojshme për dhënien e kushteve urbanistike-teknike për të gjithë ato që kanë pronë në këtë hapësirë më atraktive në Ulqin dhe të cilët dëshirojnë të ndërtojnë. Ndryshimet dhe plotësimet e Planit detaj urbanistik për këtë ... Read More »

Regjion: BASHKËPUNIM I UNIVERSITETIT TË MALIT TË ZI DHE SHKODRËS

Shkodra (1)

Rektorja e Universitetit të Malit të Zi, Radmila Vojvodiq, dhe rektori i Universitetit “Luigj Gurakuqi” nga Shkodra, Artan Haxhi, kanë nënshkruar sot Marrëveshjen për bashkëpunim, e cila do të vlejë në dy vitet e ardhshme. Me nënshkrimin e Marrëveshjes vazhdon bashkëpunimi dhjetëvjeçar me Universitetin në Shkodër, i cili ka filluar në vitin 2004. Marrëveshja parashikon shkëmbimin e studentëve dhe mësuesve, ... Read More »

Sindikata: KEKOJA U SHAMATUA ME KRYETARIN NIKÇEVIQ

Sefki–Keko-Ljamovic_Ulcinj

Kryetari i Sindikatës komunale në Ulqin Shefki-Keko Lamoviq është shamatuar me sekretarin gjeneral të Lidhjes së sindikatave të pavarura të Malit të Zi (SSS CG) Marko Nikçeviq, shkruan “Dan”. Siç pohoi për këtë gazetë Lamoviq, arsyeja e shamatës qëndron në faktin që ai nuk mund ta gëzoi të drejtën për pension, sepse prej vitit 2012 nuk janë paguar kontributet në ... Read More »

A.Salaj: TË RUHET “KOHA JAVORE”

Koha javore

Grupi i Punës së Kuvendit të Malit të Zi, i kryesuar nga deputeti dhe koordinatori Genci Nimanbegu, deputeti i opozitës Dritan Abazoviq (MZP) dhe Sllavica Mirkoviq, sekretare e Këshillit për sistemin politik në Kuvendin e Malit të Zi, vizitoi dje redaksinë e gazetës “Koha javore”. Redaktori përgjegjës i gazetës, Ali Salaj, i ka njoftuar përfaqësuesit e Kuvendit me gjendjen aktuale ... Read More »

Kuvendi: THIRRJE PROKURORIT TË HETOHET PRIVATIZIMI I „OTRANTIT”

Hotel Otrant

Deputeti i Frontit demokratik dhe kryetari i Komisionit për kontrollin e procesit të privatizimit Janko Vuçiniq ka ftuar prokurorin e ri shtetëror Ivica Stankoviq që të merret me rastin e privatizimit të hotel “Otrantit” në Ulqin. Vuçiniq tha që ky është shembull tipik i korrupsionit dhe i krimit të organizuar. Ky komision kohën e fundit disa herë e ka shqyrtuar ... Read More »

Qendra për kulturë: NGA E SHTUNA GREVË PARALAJMËRUESE

Qendra per kulture, Centar za kulturu

Organizata sindikale e Qendrës për kulturë ka paralajmëruar që të shtunën, më 11 tetor, në ora 9.30, do të fillojë grevën paralajmëruese, mëson Portali Ul-info. Punëtorët thonë që kanë vendosur të bëjnë këtë hap sepse janë të pakënaqur me vonesën e pagave dhe me sjelljen e themeluesit, komunës së Ulqinit, ndaj tyre. Xhiro llogaria e ndërmarrjes publike është, përndryshe, në ... Read More »

Scroll To Top