Thursday , February 21 2019
Lajmi i fundit

BI: KURBAN BAJRAMI TË MARTËN

Xhamia e detareve, Dzamija pomoraca

Bashkësia islame ka lajmëruar që të martën, me 15 tetor, është dita parë e festës myslimane Kurban Bajramit. Thuhet që atë ditë namazi i sabahut në xhamiat e Ulqinit falet në ora 6.30, ndërsa namazi i Bajramit në ora 7.34. Shtohet që të hënën është Dita e Arefatit, kur haxhitë në Meke qëndrojnë në kodrën Arefat, vendin e mëshirës, në ... Read More »

Policia sekrete e MZ: VEHABITË RREZIK POTENCIAL

Vehabitë në Mal të Zi janë rrezik potencial për siguri nacionale dhe për këtë arsye janë nën vëzhgimin e shërbimeve të sigurisë, është deklaruar nga Agjencia malazeze për siguri nacionale për Radio televizionin e Malit të Zi. Sipas vlerësimeve të agjencisë, në Mal të Zi janë disa qindra përfaqësues të kësaj lëvizje, me qendër në Plavë. Janë të ndarë në ... Read More »

Policia: HETOHET PUNA E “RIVIERËS SË ULQINIT”

Policia e Malit të Zi ka filluar kontrollin e punës e të gjithë ndërmarrjeve që janë në pronësi shumicë të shtetit, transmetojnë mediet e Podgoricës. Kjo do të thotë që do të hetohet a kanë punuar jashtë ligjit Plantazhet, Elektroekonomia e Malit të Zi, Porti i Tivarit, Infrastruktura hekurudhore, Transporti hekurudhor, Kantieri i ndërtimit të anijeve Jadran, Instituti Simo Millosheviq, ... Read More »

Mbas tentimit të vrasjes: U ARRESTUA SHTETASI I SHQIPËRISË

Ulqin, Ulcinj, Panorama

Policia e Ulqinit ka arrestuar shtetasin e Shqipërisë A.K. (22) nga Shkodra, për dyshim se ka tentuar të vras J.P. nga Ulqini. Nga Drejtoria e policisë është lajmëruar që, transmeton agjencia MINA, gjatë hetimeve është gjetur thika me të cilën A.K. ka tentuar të vras J.P. “Dyshohet që A.K., me 8 tetor, rreth 20 minuta mbas mesnatës, në objektin hotelerik ... Read More »

Komuna e Ulqinit: DITA E TRETË NE REAL EXPO

U përmbyll sot panairi Expo Real München 2013 ku Komuna e Ulqinit për herë të parë mori pjesë me stenden e vet. Në diten e tretë të panairit, Komuna e Ulqinit vazhdoi takimet e saja me disa kompani të rëndësishme si ajo sllovene Protim Rzisnik Perc, me të cilët është diskutuar në lidhje me punimin e projekteve për infrastrukturë në ... Read More »

AQ: PADIA E POLICISË VETËM NDAJ MOGUL-it

Xhemal Peroviq, Dzemal Perovic

„Ju lajmërojmë që Drejtoria e policisë gjatë vitit 2012 nuk ka dorëzuar asnjë padi për kundërvajtje për arsye të mosmbajtjes së shiritit të dukshëm me shkrimin – redar“, është lajmëruar nga ky institucion në kërkesë të Aleancës qytetare (GA). Ky hap është ndërmarr sepse policia e Ulqinit nga mesi i qershorit, mbas performancës të cilin e organizoj MOGUL-i para portës ... Read More »

Ministria e pakicave: LAJMËRIM

Nxenesit, Ucenici, Studentet, Studenti

Lajmërojmë të gjithë kandidatët të cilët konkurruan për tu regjistruar në vitin e  I-rë të studimeve nëpër Universitetet e Republikës së Shqipërisë për vitin akademik 2013/14  dhe nuk arritën të regjistrohen në afatin e parë të regjistrimit, që të kontaktojnë Ministrinë për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave të Qeverisë së Malit të Zi në mënyre që të konkurrojnë për ... Read More »

Prokuroria në Ulqin: ËSHTË REFUZUAR PADIA E MANS-it NDAJ NREKIQIT

Prokuroria e lartë e shtetit para publikimit të “Aferës incizimi”, gjatë 2012 dhe në gjysmën e parë të vitit 2013, në lidhje me zgjedhjet parlamentare, lokale dhe presidenciale, për kontrollin e dyshimeve që kishin ndodhur shkelje të së drejtës zgjedhore apo keqpërdorimi i resurseve shtetërore me qëllime politike, ka formuar lëndën dhe tek Prokuroria themelore shtetërore në Ulqin, shkruan portali ... Read More »

LSPMZ: U FORMUA REGJIONI JUGOR

Në pajtim me riorganizimin e Lidhjes së sindikatave të pavarura të Malit të Zi (LSPMZ), pak kohë më parë është formuar regjioni jugor me qëllim lidhjen më të mirë dhe zgjidhjes më efikase të problemeve sindikale. Regjioni jugor numron rreth 15 mijë anëtarë, ndërsa për kryetarin e Regjioni jugor LSPMZ, është emëruar kryetari i sindikatit komunal të Budves, Radomir Miliq. ... Read More »

Komuna e Ulqinit: PJESEMARRJE NE PANAIRIN E MYNIHUT

Siç edhe është paralajmruar, Komuna e Ulqinit për herë të parë po marr pjesë në Panarin ndërkombëtar për investime dhe patundëshmëri në Mynih – Expo Real 2013, që njëkohësisht është panairin më të rëndësishëm në Europë ku për çdo vit marrin pjesë rreth 1700 prezantues. Përveç delegacionit nga komuna e Ulqinit i kryesuar nga kryetari i komunës Nazif Cungun, në ... Read More »

Scroll To Top