Friday , January 17 2020
Lajmi i fundit

Kumtesë për opinion: TAKIM PËR KALIMIN KUFITAR NË SUKOBINË

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu është takuar të enjten me përfaqësuesit e policisë kufitare Sllavko Vujinoviq dhe Svetisllav Filipoviq si dhe me përfaqësuesin e Drejtorisë së doganave Dragan Vuçiq dhe ka biseduar lidhur me masat e nevojshme me qëllim të shpejtimit të kalimit gjatë sezonit në kalimin kufitar të Sukobinës. Kryetari Cungu ka theksuar që ky kalim i ... Read More »

Nuk qetësohet situate rreth ndërprerjes së Panairit të prodhimeve artistike në Ranë: SKANDALI U VËRTETUA

Ramiz Hajdari

Drejtoria për punë inspektuese ka konstatuar, me vendimin e 17 qershorit, që organizatori i Panairit të parë ndërkombëtar të artizanëve dhe prodhimeve artistike, NVO “Globus art”, mbasi që një ditë më herët është ndërprerë ky manifestim, “krejtësisht i ka hequr parregullsitë”. Prandaj Drejtoria ka pru vendim në të cilin thuhet: “Ndërpritet procedura për këtë gjë për arsye se subjekti i ... Read More »

Cungu për ndërprerjen e panairit të prodhimeve artistike: ISHTE EKSPOZITË SHITËSE, E JO PANAIR

Nazif Cungu

Krytari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu ka deklaruar që Panairi i parë ndërkombëtar i artizanëve dhe prodhimeve artistike nuk ishte mirë i organizuar. “Organizatori ka kërkuar leje vetëm për caktimin e lokacionit, ndërsa nga Sekretariati për ekonomi nuk është kërkuar leje. Këtu nuk kemi të bëjmë me panair por me ekspozitë shitëse, kështu që inspektorët kanë marr masa”, tha ... Read More »

Gjokaj: PROGRAMI NË GJUHËN SHQIPE NË TVMZ PARA SHUARJES

Gazetari i redaksisë në gjuhën shqipe në Televizionin e Malit të Zi Musa Gjokaj tha që programi në gjuhën shqipe në televizionin publik është para shuarjes . Ai në tekstin autorial për të përjavshmen në gjuhën shqipe “Koha javore” shkroi që vitet e kaluara është zvogëluar kohë zgjatja e emisioneve dhe është ndërpre kontrata me bashkëpunëtorët me honorar dhe me ... Read More »

Komuna e Ulqinit: KONTRATA PËR NDRIÇIMIN PUBLIK NË SHTOJ

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu ka nënshkruar të mërkurën marrveshjen me kompanin “Spinel” nga Kotorri për vendosjen e ndriçimit publik në Shtoj, përgjat rrugës magjistrale, nga Shtoji i Epërm deri në qendër të Shtojit me një gjatësi prej 4 kilometrave. Për shkak të procedurave të tenderimit dy iniciativat e mëparshme përfunduan pa rezultat dhe kjo është procedura ... Read More »

Sekretariati për veprimtari komunale: PUNIME NË INFRASTRUKTURË

Ulqin, Ulcinj, Panorama

Gjatë ditëve të fundit janë duke u zhvilluar punimet për rregullimin e trotoareve në Plazhin e Madh, rreth ndërmarrjes së “Ujësjellsit” dhe “Ndërmarrjes për veprimtari komunale”, në rrugën 28 nëntori e kështu me rradhë. Punimi i këtyre trotuarëve kanë një  gjatësi prej 2020m dhe kapin vleren prej 45.000 euro, është kumtuar nga sekretariati përkatës i komunës së Ulqinit. Poashtu kanë ... Read More »

Mali i Zi dhe Kosova: TË PËRMIRËSOHET BASHKËPUNIMI EKONOMIK

Ministrat e punëve të jashtme të Malit të Zi dhe Kosovës Igor Llukshiq dhe Enver Hoxhaj kanë rënë dakord që duhet përmirësuar, siç thanë, marrëdhëniet e shkëlqyera të këtyre dy shtete. “Hapësirë për bashkëpunim akoma më të mirë ka sidomos në ekonomi dhe për këtë arsye duhet të organizojmë biznes forum”, thanë nga Shkupi, në takimin e komisionit të Partneritetit ... Read More »

Me urdhër të inspekcionit: U NDËRPRE PANAIRI I PRODHIMEVE ARTISTIKE NË RANË!

Ramiz Hajdari

Me urdhër të Inspekcionit të tregut të hënën u ndërpre Panairi i prodhimeve artistike, i cili filloj nga 14 qershori në Ranë. Në vendimin që u dorëzua organizatorit të manifestimit, udhëheqësit të OJQ “Globus art” Ramiz Hajdari, shkruan që panairi kishte karakter shitës. Hajdari është i hidhëruar me sjelljen e organeve shtetërore duke theksuar që në kohë i ka marr ... Read More »

Drejtoria e Policisë e Malit të Zi: U ZUNË 50KG SKANK

Punonjësit e Drejtorisë së policisë të Malit të Zi të martën herët në mëngjes, kanë zbuluar rreth 50 kg skank, është deklaruar nga Drejtoria e policisë në kalimin kufitar Debeli brijeg. Droga është gjetur tek E.E. (22), shtetas i Republikës së Shqipërisë nga Kruja, i cili ishte me makinë, tipi “Fiat Mulltipla”, me targa shqiptare. Në makinë janë gjetur gjithsej ... Read More »

Pronarët e tokës në Valdanos: THIRRJE PËR ULLISHTARËT

Ulliri, Maslina, Ullishta, Maslinada

Shoqata për kthimin dhe mbrojtjen e pronës private, Këshilli për kthimin e ullishtës në Valdanos dhe Shoqata e ullishtarëve Ulqin kanë ftuar anëtarët e vet dhe qytetarët e Ulqinit që të vijnë në mbledhje që do të mbahet të enjten, në ora 19, në Sallën e vogël të komunës së Ulqinit. Siç ceket në ftesën të cilën e ka dërguar ... Read More »

Scroll To Top