Saturday , March 28 2020
Lajmi i fundit

Dr. Xh.Abazoviq: QELIZAT AMË NDIHMOJNË NË MJEKIMIN E KORONAVIRUSIT

Dzihan Abazovic

Doktori nga Ulqini Xhihan Abazoviq, i cili është një nga mjekët më të njohur në Evropë sa i përket mjekimit me qeliza amë, të enjten dha një intervistë për TV Prva nga Beogradi. Ai, duke u bazuar në një studim të mjekëve kinezë, tha se qelizat amë ndihmojnë në mjekimin e koronavirusit. Intervistën mund ta shihni në linkun https://www.prva.rs/web-tv/emisija/jutro/85982/jutro-26032020/311419/1-deo , nga minuti ... Read More »

Montenegro – Wild beauty: VIDEO KLIPI I RI I GËZIM MAVRIQIT

Gezim Mavriq

Gëzim Mavriqi nga Ulqini, i cili momentalisht jeton dhe punon në Njujork (SHBA), deri tani na magjepsi me video klipet turistike nga Ulqini, ndërsa tani publikoi xhirimet më të bukura të bëra në tërë Malin e Zi. Kanali i tij në YouTube u pasurua me një tjetër përmbajtje të mrekullueshme në të cilën janë përfshirë pothuajse të gjithë pjesët më ... Read More »

Filmi për rreziqet e eksploatimit të naftës në zonën tonë: METODA BARBARE

Nafta Ulqin

Film “Metoda barbare” u xhirua në zonën e Shqipërisë, Malit të Zi dhe Shqipërisë, ku nafta dhe gazi kërkohen dhe eksploatohen, si dhe ku vazhdohet me dhënien e tokave tjera në koncesion. Shkencëtarët, aktivistët dhe njerëzit e ndryshëm nga vendet e ndryshme ndajnë dijet dhe përshtypjet e tyre për rreziqet e , si dhe të eksploatimet e naftës dhe gazit ... Read More »

Scroll To Top