Friday , May 29 2020
Lajmi i fundit

S.Ganiq: PLANET ME PARKINGUN E FAMSHËM NË RANË

Parkingu 1

Turistët në Ulqin edhe këtë verë do ti presë shëmtira prej betonit në fund të shëtitores në Ranë, e cila ndërtohet prej vitit 2013. Sipas planit ky objekt duhet të jetë parking me 10 vende, por Ulqinakët akuzojnë pushtetin lokal që po ndërton hapësirat afariste. Kur do të përfundojë ndërtimi i tij në Komunë, e cila është investitor, për momentin ... Read More »

S.Ganiq, TV Vijesti: KOMUNA PADITI CAKULIN PËR BORXHIN PREJ 200.000 EUROSH

Xhaudet Cakuli

Komuna e Ulqinit ka paditur para Gjykatës themelore nënkryetarin e FORCËS Xhaudet Cakulinë sepse nuk ka paguar kompensimin për rregullimin e tokës ndërtimore me vlerë prej 200 mijë eurosh. Cakuli ka paguar akontacionin prej 150 mijë euro që në vitin 2008, derisa pjesën e mbetur duhej ta paguante në pesë këste me vlerë prej 37.743 euro në nivel vjetor, gjatë ... Read More »

S. Ganiq (TV Vijesti): MARATONA E PAVARSISË

Maratona e pavarsise

Festimi i 28 nëntorit – Ditës së flamurit shqiptar, tradicionalisht është shënuar edhe këtë vit në Ulqin, me maratonën nga Shkodra deri në Ulqin. Maratona morri karakter ndërkombëtar, ndërsa Këshilli kombëtar i Shqiptarëve edhe këtë herë ka shpërblyer treshen më të mirë me nga 500, 300 dhe 200 euro. Diplomën më të shpejtit ia dha kryetari i komunës Fatmir Gjeka, ... Read More »

Scroll To Top