Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Shkelqim Ravja: CROSS THE UNIVERSE (Video)

shkelqimi ravja - X

Shkëlqim Ravja, i njohur me nofkën X,  tregun tonë muzikor e pasuroi edhe me një këngë. Kënga titullohet ´Cross the Universe´ dhe është punuar e tëra nga vetë X. Ndërkaq, për videoklip atristi ka punuar me produksionin Pink Moon, e përveç tij, në këtë video mund te shohim edhe fytyra të njohura të artit në vendin tonë., transmeton portali Lajmi.net Siç ... Read More »

Zëri i Amerikes: Përkujtohet 70 vjetori i masakrës së Tivarit

Masakra e Tivarit

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, sot përkujtoi 70 vjetorin e tragjedisë më të madhe të bërë ndaj shqiptarëve, e njohur si Masakra e Tivarit. Anëtarë të Këshillit, përfaqësuesë të partive politike dhe intelektualë bënë homazhe dhe vendosen një kurorë me lule në vendin ku janë vrarë më se 4000 shqiptarë nga Kosova. Në këtë përvjetor u kërkua ... Read More »

Zëri i Amerikës: PARTITË POLITIKE SHQIPTARE NË MZ

Formimi i shumë partive politike nga radhët e shqiptarëve në Mal të Zi, ka shkaktuar pakënaqësi dhe reagime të shumta në opinionin publik. Analistët vlerësojnë se këto parti, që veprojnë të ndara dhe të përçara e kanë çorientuar elektoratin shqiptar. Ata nuk e përjashtojnë mundësinë që në një të ardhme, kjo shpërndarje e votës nëpër disa parti, të rrezikojë përfaqësimin ... Read More »

A.Salaj: ULLISHTA E VALDANOSIT‏

Valdanos

Ullishta e Valdanosit në bregdetin e Ulqinit, e cila është ndër më të njohurat në Mesdhe, është pothuajse e shkatërruar si pasojë e çështjes së pronësisë. Ullishta gjatë viteve të kaluara ishte në menaxhimin e ish-Ushtrisë Jugosllave, e cila planifikonte të ndërtonte një bazë të madhe ushtarake në Adriatik. Ullishtarët dhe shoqatat civile sot shprehin shqetësimin me gjendjen e krijuar ... Read More »

Scroll To Top