Thursday , August 13 2020
Lajmi i fundit

Top Channel: GJUETIA ME DINAMIT NË LUMIN BUNA

Lumi Buna, Rijeka Bojana

Gjuetia e paligjshme vazhdon të zhdukë florën dhe faunën në detin Adriatik dhe lumin Buna. Ndërkohë që strukturat e rendit dhe të mjedisit vazhdojnë të mos jenë eficente në parandalimin e kësaj gjuetie, e cila jo vetëm po zhduk florën dhe faunën, por rrezikon jetën e njerëzve që merren me këtë gjueti. Duke parë rrezikun e zhdukjes së kësaj flor ... Read More »

Scroll To Top