Wednesday , November 13 2019
Lajmi i fundit

TV Spot: MJETE TË NDERSHME PËR QËLLIME TË NDERSHME – KODEKS I GAZETARËVE TË MALIT TË ZI

Cinjenice su vaznu!

Video klipi u krijua në kuadër të projektit “Faktet janë të rëndësishme! Gazetaria objektive dhe inovative për BE” bartës i të cilit është Qendra për Arsimim Qytetarë, ndërsa partnerët në projekt janë RTMZ dhe portali UL-info. Projekti u financua nga Bashkimi Evropian përmes Delegacionit të BE-së në Mal të Zi. Qëllimi i video klipit është rritja e nivelit të vetëdijes ... Read More »

MDR: BUKURITË E ULQINIT NË TELEVIZIONIN GJERMAN

MDR

Në televizionin gjerman MDR (Mitteldeutcher Rundfunk), e cila është firmë bijë e kompanisë së madhe ARD, mbrëmë, në orarin kryesor, u shfaq emisioni për Ulqinin. Në emisionin “Ostwars“ u prezentuan, në 11 minuta, monumentet kulturore dhe bukuritë e Ulqinit. Gjatë xhirimit guid e mysafirëve nga Gjermani ishte Shuqo Ustabeqiri nga Ulqini. Emisionin e plotë mund ta ndiqni në duke klikuar KËTU. Read More »

Scroll To Top