Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

RTK: MJEKJA E VETME SHQIPTARE NË TIVAR TË MALIT TË ZI

Ganimet Gashi Hoxha

Ganimete Gashi-Hoxha mjeke familjare në Tivar në Mal të Zi, tha se është mjeke shqiptare e vetme në Tivar në Mal të Zi. “Fatkeqësisht Kraja, ku isha unë si mjeke ishte rreth 2 mijë banorë, kurse pacientë kisha 1700 pacientë. Migrimi atje është në Amerikë e Evropë, etj. Po ashtu edhe banorë të tjerë po shkojnë në Ulqin. Tani kam ... Read More »

TV Spot: MJETE TË NDERSHME PËR QËLLIME TË NDERSHME – KODEKS I GAZETARËVE TË MALIT TË ZI

Cinjenice su vaznu!

Video klipi u krijua në kuadër të projektit “Faktet janë të rëndësishme! Gazetaria objektive dhe inovative për BE” bartës i të cilit është Qendra për Arsimim Qytetarë, ndërsa partnerët në projekt janë RTMZ dhe portali UL-info. Projekti u financua nga Bashkimi Evropian përmes Delegacionit të BE-së në Mal të Zi. Qëllimi i video klipit është rritja e nivelit të vetëdijes ... Read More »

Scroll To Top