Tuesday , September 17 2019
Lajmi i fundit

S.Ganiq, TV Vijesti: KOMUNA PADITI CAKULIN PËR BORXHIN PREJ 200.000 EUROSH

Xhaudet Cakuli

Komuna e Ulqinit ka paditur para Gjykatës themelore nënkryetarin e FORCËS Xhaudet Cakulinë sepse nuk ka paguar kompensimin për rregullimin e tokës ndërtimore me vlerë prej 200 mijë eurosh. Cakuli ka paguar akontacionin prej 150 mijë euro që në vitin 2008, derisa pjesën e mbetur duhej ta paguante në pesë këste me vlerë prej 37.743 euro në nivel vjetor, gjatë ... Read More »

S. Ganiq (TV Vijesti): MARATONA E PAVARSISË

Maratona e pavarsise

Festimi i 28 nëntorit – Ditës së flamurit shqiptar, tradicionalisht është shënuar edhe këtë vit në Ulqin, me maratonën nga Shkodra deri në Ulqin. Maratona morri karakter ndërkombëtar, ndërsa Këshilli kombëtar i Shqiptarëve edhe këtë herë ka shpërblyer treshen më të mirë me nga 500, 300 dhe 200 euro. Diplomën më të shpejtit ia dha kryetari i komunës Fatmir Gjeka, ... Read More »

“Ahengu Shkodran 2015”: SHKËLQEN EGZONA SALAJ (Video)

Egzona Salaj

Të martën, në ambientet e Muzeut historik në Shkodër, u mbajt manifestimi “Ahengu shkodran 2015”. Pjesëmarrëse në këtë eveniment, për herë të parë, ishte këngëtarja e re nga Ulqini Egzona Salaj. Ajo është studente e shkëlqyer e kantos në shkollën e muzikës “Prenk Jakova”, si dhe fituese e çmimit të parë si këngëtarja më e mirë në Festivalin folklorik mbarëkombëtar ... Read More »

Scroll To Top