Thursday , January 23 2020
Lajmi i fundit

CEDEM: KORRUPSIONI SHUMË I THEKSUAR, BIE BESIMI NË PARTI

Politicke partijeHulumtimi i CEDEM-it “Modelet e korrupsionit në Mal të Zi” e bërë gjatë qershorit ka treguar që korruspioni është problem i theksuar.

Këtë qendrim e ka madje 64% e qytetarëve që mendojnë se shumë nëpunës marrin para ose dhurata.

69% e qytetarëve këtë vlerësim e kanë nga eksperienca personale. Shumica e të anketuarve mendojnë që nëpunësve duhet ofruar para ose dhurata që të punojnë punën e vet.

Po ashtu, hulumtimi ka treguar se po bjen pesimi në institucionet politike dhe partitë politike, por edhe shkallë më të lartë besimi në medie.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top