Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

CEDIS: GJATË FESTAVE NUK DO TË KETË NDËRPRERJE TË RRYMËS

CEDIS logoGjatë festave, të premten dhe të shtunën më 01 dhe 02 janar, si dhe të mërkurën, të enjten dhe të premten më 06, 07 dhe 08 janar, në të gjithë pjesët e CEDIS-it u siguruan kushtet e nevojshme për funksionimin stabil të sistemit elektroenergjetik.

Në ditët e festave nuk janë planifikuar ndërprerjet e planifikuara të energjisë elektrike, ndërsa në rastin e rrethanave të jashtëzakonshme do të angazhohen ekipet shtesë. Ndërprerjet eventuale dhe prishjet në rrjetin shpërndarës, gjatë festave, mund të njoftohen nga qytetarët e Ulqinit në numrin kujdestar të telefonit: 030 412 112.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top