Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

CEDIS: NJË PJESË E ULQINIT TË PREMTEN PA RRYMË

IMG-3bc7982283f7c7cef246723e73fd58b9-VPër shkak të rregullimit përfundimtar të prishjes në largpërçuesin 10 kv Gaç i cili u prish gjatë kryerjes së punimeve në aksin rrugor Ulqin – Krythë, është e nevojshme ndërprerja e energjisë elektrike në periudhën prej orës 8:30 deri në 9 dhe prej në 11:30 deri në 13:30 nesër me 23 nëntor.

Për shkak të këtyre punimeve pa furnizim me energji elektrike në këtë periudhë do të jenë: Kodra, Kollomza, Pistulla dhe repetitori në Mozhur, gjersa prej orës 8:30 deri në 13:30 pa furnizim me energji elektrike do të jenë Gaçi për shkak të punimeve në nënstacionit 10/0.4 kv në Gaç.

Në këtë largpërçues skuadrat e CEDIS-it të enjten kanë vendosur shtyllën e re të largpërçuesit të prishur.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top