Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

CEDIS: PROJEKTET NË ULQIN ME VLERË MBI 700.000 EURO

cedisNga Shërbimi për Komunikim Korporativ të Sistemit Malazez të Elektroshpërndarjes (CEDIS) u njoftua se po vijon kontrolli Teknik për gjashtë objekte me vlerë të përgjithshme prej rreth 320 mijë euro prej të cilëve më së shumti mjete janë ndarë për nën stacionin 10/0,4 KV “Pistullë 3” në Ulqin (73.000 euro).

Thuhet se gjatë prillit është punuar edhe në kompletimin e dokumentacionit të nevojshëm për fillimin e punimeve për ndërtimin e tre linjave kabllore (“Plazhi i Madh 2 – Vëllazërim Bashkim”, “Plazhi i Madh 2 – Shënkoll” dhe “Plazhi i Madh – Maxho 2”), me vlerë rreth 668 mijë euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top