Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E ULQINIT

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, me 26 Prill, pa rrymë do të jenë:

– në periudhën prej orës 08 deri në 18:00 – Pistullë, Kollomzë dhe Braticë naltë (Ndërprerje të përkohshme)

– në periudhën prej orës 08:00 deri në 18:00: Një pjesë e vendbanimit kah rakita.

– në periudhën prej orës 08:15 deri në 14:00: Krytha, kah Durakët

 

Sahatet e ri elektornik do të vendosen në këto lokacione:

24.04 – 27.04. në Krruç, ndërsa objektet ku do të vendosen sahatet do të jenë pa rrymë prej orës 08 deri në 18.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top