Thursday , May 23 2019
Lajmi i fundit

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË KRRUÇI DHE GAÇI

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftoi që të mërkurën, me 17 janar, pa rrymë do të jetë:

– në periudhën prej orës 8:30 deri në 14:30: Krruçi në drejtim të xhamisë

– në periudhën prej 9:30 deri në 13:30: Krruçi kah objekti i Idesë

– në periudhën prej orës 12:00 deri në 14:45: Gaç në drejtim të Pepgjonajve

Siç theksohet, punimet e përmendura kryhen me qëllim të furnizimit më cilësor dhe më të sigurt me energji elektrike. Në rast të kushteve të vështira meteorologjike punimet do të shtyhen.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top