Thursday , October 18 2018
Lajmi i fundit

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË PJESË TË MËDHA TË ULQINIT

CEDIS logo

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar se të mërkurën, me 22 nëntor, për shkak të punimeve të planifikuara, pa rrymë elektrike do të jenë:

– në periudhën prej 09:45 deri në 10:15: Stacioni i pompimit, një pjesë e rrugës “Vojo Lakçeviq”, një pjesë e Malit të bardh, vendbanimi mbi xhami dhe rreth.

– në periudhën prej orës 10:45 deri në 11:15: Një pjesë e Mëhallës së re, një pjesë e rrugës së Qazim Resulbegoviqit,

– në periudhën prej orës 9 deri në 9:30: një pjesë e rrugës “Vojo Lakçeviq”, një pjesë e Totoshit, një pjesë e Merasë,

– Në periudhën prej në 8:15 deri në 8:45: Totoshi dhe një pjesë e Malit të bardh

– Në periudhën prej në 8 deri në 14:30: Krytha – vendbanimi, pjesa e Durakëve dhe Sukaliqëve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top