Wednesday , December 12 2018
Lajmi i fundit

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË PJESË TË MËDHA TË ULQINIT

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info thanë se të premten, me 24 nëntor, për shkak të punimeve të planifikuara, pa rrymë do të jetë:

  • në periudhën prej orës 08:15 – 08:45 – një pjesë e rrugës Vido Matanoviq, deri në Lima tek kisha dhe rruga 7.
  • në periudhën prej orës 9 deri në 9:30 – një pjesë e rrugës Vido Matanoviq, SH.F. “Boshko Strugar” dhe një pjesë e Ranës kah Tyrbet,
  • Në periudhën prej orës 09:45 deri në 10:30 – Limani
  • Në periudhën prej orës 10:45 deri në 11:15 – Kalaja.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top