Thursday , July 2 2020
Lajmi i fundit

CEMI: SHQYRTIMI PUBLIK PËR REFORMËN E LEGJISLACIONIT ZGJEDHOR

CeMIJavën e ardhshme në Ulqin do të organizohet shqyrtimi publik lidhur me temën e reformës së legjislacionit zgjedhor dhe përmirësimin e procesit zgjedhor.

Siç njoftohet nga Qendra për Monitorim dhe Hulumtim (CEMI), shqyrtimi publik do të mbahet me 14 mars në Sallën e Madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, me fillim në ora 14.

Kjo ngjarje organizohet në kuadër të projektit “Që zgjedhjet e lira të bëhen zakon – Ndërtimi i besimit në integritetin e procesit zgjedhor në Mal të Zi”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top