Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Cilësia e ujit të detit: ÇDO KUND MIRË, PËRVEÇ NË NJË PLAZH

 

deti, more, plazaNdërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare ka njoftuar se duke u bazuar në rezultatet e analizave më të reja të cilësisë sanitare të ujit të detit në gati të gjithë plazhet përgjatë rivierës së Ulqinit, të kryera më 27 dhe 28 gusht, cilësia e ujit të detit ishte K1, gjegjësisht, e nivelit më të mirë.

Thuhet se cilësia e ujit të detit i tejkalonte kufijtë e lejuar në plazhin “Sapore di mare”.

Në këtë plazh Instituti për biologjinë e detit ka marrë mostrat e përsëritura të ujit të detit për të përcaktuar se a bëhet fjalë për dukuri kaluese apo për ndotje të mundshme të ujit të detit, shtohet në kumtesën e dërguar Portalit Ul-info.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top