Thursday , July 19 2018
Lajmi i fundit

CNN: DUHET VIZITUAR ULQININ

CNN travelMediumi i njohur botëror CNN ka publikuar reportazhin për Mal të Zi në të cilin, përveç të tjerash, thuhet se duhet vizituar Ulqinin.

Konstatohet që ky qytet ofron ndjesi unike në Perëndim meqë shumë gjatë ishte nën dominimin otoman, si bastion i kusarëve.

„Sot qyteti është përzierje unike e xhamive, minareve dhe plazheve të mrekullueshme nudistike“, thekson CNN travel.

One comment

  1. „Sot qyteti është përzierje unike e xhamive, minareve dhe plazheve të mrekullueshme nudistike“, thekson CNN travel.

    Ulqini me plazhe nudistike midis xhamive…??

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top