Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Colliers International: ÇMIMET E PATUNDSHMËRIVE NË ULQIN MBETEN STABILE

Ulqin, Ulcinj, PanoramaColliers International Mali i Zi e bëri hulumtimin e tregut të patundshmërive – të hapësirave banuese në zonat aktive të tregut – zonat e shitblerjes së hapësirave banuese në Ulqin.

Siç theksohet, në Fushën e Ulqinit çmimi mesatar në ndërtesat e reja, në varësi nga investitori dhe karakteristikat e mikrolokacionit, është 990 €/m², gjersa për 343 euro është më i lartë çmimi në qendër të qytetit.

Indeksi i ndryshimit të çmimit të hapësirave banuese, për këto dy komuna kadastrale në Ulqin, është stabil në raport me hulumtimet e mëparshme.

Sa i përket hapësirave banuese të ndërtimit të vjetër çmimi mesatar në Ulqin është 770 €/m².

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top