Tuesday , June 25 2019
Lajmi i fundit

CRNVO DHE UBA: TË HARTOHET PLANI LOKAL I VEPRIMIT PËR EKOLOGJI

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNjë nga projektet i cili nuk është realizuar, ndërsa planifikohet me Planin Strategjik të Zhvillimit të Komunës së Ulqinit për vitin 2020 është hartimi i Planin Lokal të Veprimit për ekologji, thuhet në një dokument të cilin e hartuan CRNVO dhe UBA.

Siç theksohet, është e nevojshme që të formohet skuadra e ekspertëve nga disa fusha të cilët mund të bëjnë analizat dhe konsultimet e nevojshme dhe të iniciojnë hartimin e Planit.

Shtohet se “ky dokument duhet të përbëjë aktivitetet e përpunuara hollësisht të cilat duhet realizuar nga fusha e mbrojtjes dhe përmirësimit të mjedisit jetësor”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top