Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

CZIP: KOMUNA E ULQINIT VONON ME HARTIMIN E PLANIT PËR ADMINISTRIMIN E KRIPORES

Jovana JanjusevicKaluan 45 ditë nga afati i caktuar për hartimin e Planit për Administrimin e Kripores, njoftohet nga Qendra për Mbrojtjen dhe Hulumtimin e Shpendëve (CZIP).

Sipas fjalëve të drejtoreshës së kësaj organizate të njohur Jovana Janjusheviq, ky ishte obligim i Komunës së Ulqinit, gjegjësisht Sekretariatit për Veprimtari Komunale dhe Mbrojtjen e Ambientit.

“Afati skadoi me 29 tetor, e sipas dijenive tona nuk është iniciuar as procedura e hartimit të këtij planit”, tha ajo për “Pobjeda” duke theksuar se ekziston frika që nuk do të krijohet struktura shumë kërkuese operative në mënyrë që Komuna e Ulqinit deri me 24 gusht të vitit të ardhshëm të marrë përsipër administrimin e Kripores.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top