Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

CZIP: KRIPORJA ËSHTË KUSHT PËR ADERIMIN E MALIT TË ZI NË BE

Jovana JanjusevicDrejtorja ekzekutive e Qendrës për Mbrojtjen dhe Hulumtimin e Shpendëve (CZIP) Jovana Janjusheviq deklaroi se BE-ja i vendosi kusht Malit të Zi zgjidhjen e çështjes së Kripores për anëtarësim në këtë organizatë.
Ajo tha se vitet e fundit në raportet e Komisionit Evropian në veçanti përmendet ky lokacion i Ulqinit.
“Kriporja është çështje e veçuar e përgjegjësisë së Malit të Zi të cilin Brukseli do ta masë”, shtoi Janjusheviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top