Friday , April 19 2019
Lajmi i fundit

D.Llolla: PO KËRKOJMË MODELIN PËR VETËQËNDRUESHMËRINË E FESTIVALIT

Seanema Film Festival“Çdo projekt i mire fillon nga ideja autentike. Në rastin tonë, ne kombinuam kinematografinë me aktivizmin shoqëror dhe kulturor, ndërsa tërë projektin edhe më shumë e pasuron karakteri multikultural i festivalit”, tha drejtoresha e Seanema Film Festivalit Drita Llola.

Ajo dje në Podgoricë foli në forumin FIAT (Festivalin e teatrit alternativ ndërkombëtar), në të cilin u fol për krijimin e industrive kreative dhe sfidave me të cilët ballafaqohen artistët e këtij segmenti të krijimtarisë kulturore në Mal të Zi.

Llolla theksoi se sfida më e madhe për Seanema festivalin është gjetja e modelit ideal i cili do të siguronte vetëqendërueshmërinë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top