Saturday , December 15 2018
Lajmi i fundit

Daboviq: DERI TANI U DORËZUAN 22 KËRKESA PËR LEGALIZIM

Aleksandar DabovicSekretari i Sekretariatit për planifikim hapësinor dhe zhvillim të qëndrueshëm në Komunë të Ulqinit Aleksandar Daboviq vlerësoi si solid interesimin e qytetarëve për legalizimin e objekteve.

“Interesim ka, qytetarët vijnë, marrin formularët për legalizim dhe angazhojnë gjeometrët”, tha ai për “Pobjeda”.

Sipas fjalëve të tija, deri tani janë dorëzuar 22 kërkesa dhe asnjë nuk është refuzuar.

“Vetëm ato të cilët ishin të mangëta u kthyen për plotësim”, tha Daboviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top