Friday , November 27 2020
Lajmi i fundit

KOD: ABAZOVIQ DHE BEÇIQ POLITIKANËT MË POPULLOR NË MAL TË ZI

Dritan Abazovic 1Lideri e Koalicionit “E zeza mbi të bardh” dhe i Lëvizjes Qytetare URA Dr. Dritan Abazoviq momentalisht është politikani më popullor në Mal të Zi.
Këtë e tregoi hulumtimi i opinionit publik të cilin për nevojat e organizatës KOD, e bëri agjencia Damar nga Podgorica.
Në këtë hulumtim, Abazoviq fitoi notën mesatare 3.14, sa e fitoi edhe kryetari i Kuvendit dhe lideri i Demokratëve Mr. Aleksa Beçiq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top