Tuesday , December 11 2018
Lajmi i fundit

“Dan”: E PALIGJSHME PAGESA E GJOBAVE PËR MOSMBAJTJEN E PATENTËS

Policija, PoliciaPunonjësit e Drejtorisë së policisë në mënyrë të paligjshme kanë dënuar shoferët për mosmbajtjen e patentë shoferit, shkruan “Dan”.

Siç thanë nga Këshilli për kontrollë qytetarë të policisë, gjobitja në këtë rast është në kundërshtim me ligjin dhe Kushtetutën.

Këshilli ftoi Drejtorinë e policisë që t’i kërkojë falje qytetarëve, si dhe që të shqyrtojë mundësinë e kompensimit adekuat ndaj atyre që kanë paguar gjobën për kundërvajtje e cila nuk është përcaktuar si dispozitë dënuese.

One comment

  1. Ju si t doni par n Amerik nese nuk e ke lejen me vejdi, t shtijn n tamabil t policis, t bajn mi pagu denimin edhe duhesh me pagu paukun nja $350 dollar
    E kam prevu edhe vet. Tesh ma par marr lejen se celcat

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top