Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Dan: PËRKUNDËR KUNDËRSHTIMIT TË VENDASVE, MBETURINAT INERTE DO TË SHKOJNË NË GAÇ

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKomuna e Ulqinit do të ndërtojnë deponinë për hedhjen e mbeturinave inerte në Gaç, siç është paraparë me Planin Lokal për Menaxhimin e Mbeturinave Komunale, i cili u miratua në mars të vitit 2017, shkruan “Dan”.

Thuhet se në administratën lokale po ndërmarrin masat dhe aktivitetet për marrjen e lejeve të nevojshme në mënyrë që ky lokacion të fillojë funksionimin.

Banorët e Gaçit në korrik të vitit të kaluar protestuan për shkak të këtij qëllimi duke theksuar se në afërsi të deponisë së planifikuar janë burimet e ujit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top