Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

Dekada e sigurisë në rrugë: LIGJËRATË PËR NXËNËSIT E SHKOLLËS SË MESME NË ULQIN

FerrariNë shkollën e mesme në Ulqin u mbajt të hënën prezantimi i projektit „Edhe unë marrë pjesë në dhjetëvjetorin e sigurisë në komunikacion“.

Këtë dekadë (2011-2020) Kuvendi i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara e shpalli dekadë të aksionit për siguri në rrugë.

Prezantimin gjatë të cilit u ndanë fletushkat e organizuan Shoqata për Siguri në Rrugë, Autoshkolla „Ferrari“, Drejtoria e Policisë – Departamenti i Sigurisë Ulqin dhe Komuna e Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top