Wednesday , March 20 2019
Lajmi i fundit

Deklaratë e përbashkët e PDS-së, FORCËS DHE UDSH-SË: NUK DUHET SHKURTUAR MANDATI KUVENDIT

 

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNë takimin e përfaqësuesve të PDS-së, Forcës dhe UDSH-së të mërkurën është vlerësuar se nuk ekziston arsyeja për shkurtim të mandatit përbërjes aktuale të Kuvendit komunal të Ulqinit.

“U vlerësua se sezoni i suksesshëm turistik i këtij viti dhe mundësia e realizimit të projekteve të rëndësishme që kanë nisur, ka nevojë për vazhdimsinë dhe shkon në favor të argumentimit se kjo dinamik nuk duhet të ndërpritet”, thuhet në kumtesë dhe theksohet se në këtë takim ishin të pranishëm funksionarët e lartë e Këshillit komunal të PDS-së, Forcës dhe UDSH-së.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top