Sunday , March 29 2020
Lajmi i fundit

Delegacioni i BE-së në MZ: NDRYSHIMET E MËDHA FILLOJNË ME GJESTET E VOGLA – GRUMBULLIMI I PLASTIKËS NGA DETI

Peshkatarët Irlandez, duke iu falënderuar përkrahjes së BE-së, nga viti 2015 grumbullojnë plastikën të cilën e nxjerrin nga uji me peshk dhe e sjellin në breg, që të riciklohet. Pak nga pak, në 4 vitet e kaluara, u grumbulluan 330 tonë mbeturina nga deti.

Bëni edhe ju sot një gjest të vogël:

  • merreni strajcën në dyqan në vend të qeses plastike
  • mos e përdorni lugën për kafe
  • mos blini shishe plastike të ujit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top