Friday , September 25 2020
Lajmi i fundit

Denoncimi i thjeshtë i korrupsionit: ME MAIL OSE NË MËNYRË TË DIREKTE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjDenoncimin e korrupsionit në Komunë të Ulqinit qytetarët mund ta bëjnë në dy mënyrë. Më e thjeshta përmes mailit, në të dy gjuhet, përmes banerit i cili gjendet në ballinën e faqes së internetit të Komunës: (http://www.opstinaulcinj.com/Komuna-e-Ulqinit/151/Denonco-korrupsionin.shtml dhe http://www.opstinaulcinj.com/Opstina-Ulcinj/1151/Prijavi-korupciju.shtml ).

Po ashtu është e mundur që të denoncohet korrupsioni në punën e organeve të vetëqeverisjes vendore përmes kutisë e cila gjendet në katin përdhese të ndërtesës së Komunës.

Të gjithë denoncimet i diskuton Komisioni i veçantë të cilin e emëron kryetari i Komunës së Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top