Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Deponia “Mozhura”: KOMUNALJA NGA ULQINI NUK PAGUAN DETYRIMET

deponija-mozura04Kuvendi komunal i Tivarit ka miratuar dje raportin e punës të deponisë sanitare “Mozhura” për Tivar dhe Ulqin, derisa nuk ka që kjo pikë të vendoset në rendin e ditës së Parlamentit të Ulqinit.

Për më tepër sepse KK i Tivarit njëzëri ka vendosur që duhet të rishqyrtohet kontrata për themelimin e “Mozhurit”, sepse Ndërmarrja publike komunale në Ulqin nuk paguan detyrimet e veta.

Kjo ndërmarrje, për të cilën nuk dihet a është ndërkomunale apo regjionale, sepse mbeturinat aty i hedhin edhe nga Budva, Tivati, Kotorri dhe Berane, do ta përfundojë vitin 2014 me mbi një milion euro përfitime.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top