Saturday , January 19 2019
Lajmi i fundit

Deri në fund të vitit: TENDERI PËR NHP “RIVIERA E ULQINIT”

ulcinjska-rivijera-olympic-04Kryetari i Komisionit tenderik Branko Vujoviq ka thënë se Këshilli për privatizim ka iniciuar hapësirën për përgatitjen e dokumentacionit tenderik për privatizimin e Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit”.

“Meqë prej më herët kemi këshilltar për këtë privatizim, presim që deri në fund të vitit do të shpallim, gjegjësisht rinovojmë tenderin për këtë ndërmarrje hotlerike”, tha ai për “Pobjeda”.

Rreth 62 për qind e pronësisë në Rivierë është në duart e shteti dhe fondeve të tija.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top