Thursday , October 18 2018
Lajmi i fundit

Dhoma e inxhinierisë së MZ: ÇMIMI VJETOR PËR MENTOR LLUNJIN

LlunjiInxhinieri i diplomuar i ndërtimtarisë Mentor Llunji është fitues i Çmimit vjetor të Dhomës së inxhinierisë së Malit të Zi.

Ulqinaku këtë çmim e fitoi për librin e vet „Seismic Architecture – The architecture of earthquake resistant structures”.

Kjo, sipas vlerësimit të kritikës, vepër unike shkencore është publikuar më herët në gjuhën shqipe dhe malazeze.

“Ky çmim i Dhomës së inxhinierisë është shumë i dashur për mua jo vetëm për arsyen se më vlerëson si inxhinier dhe autor, por sepse vlerëson mundin e madh që është bërë në shkrimin e kësaj libre”, deklaroi Llunji dhe paralajmëroi se së shpejti do të dal libri i tij i ri.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top