Monday , May 25 2020
Lajmi i fundit

Dita e Komunës: KËTË VIT ME 1 PRILL

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjDita e Komunës së Ulqinit, sipas Statutit të kësaj vetëqeverisje lokale, festohet të shtunën e parë të muajit prill.

Kjo ditë simbolikisht shënon përfundimin e grumbullimit të ullinjve, daljen e detarëve në det dhe fillimin e sezonit turistik.

E shtunja e parë në muajin e ardhshëm në të cilin do të festohet Dita e Komunës  është me 1 prill.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top