Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Dita Ndërkombëtare e Bregdetit: TË SHTUNËN PASTRIMI I TRE LOKALITETEVE TË RËNDËSISHME NË ULQIN

Kanali i KriporesShoqata “Dr. Martin Schneider Jacoby Associciation” njoftoi se të shtunën, me 21 shtator, do të organizohet aksioni i pastrimit të Kanalit të Kripores.

Siç theksohet, këtë aksion e përkrahu financiarisht Organizata Turistike, ndërsa teknikisht “Veprimtaritë Komunale”.

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Pastrimit të Bregdetit, të shtunën do të organizohen aksione të ngjashme në Plazhin e Madh dhe në grykëderdhjen e Port Milenës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top