Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Ditën e tretë të Bajramit: FILLON NDËRTIMI I MEDRESESË

medrea xxxNë Fushën e Ulqinit të mërkurën, ditën e tretë të Bajramit të Ramazanit, do të nisin punimet në ndërtimin e Medresesë së vajzave, njoftohet Portali Ul-info nga Bashkësia islame e Ulqinit.

Kryeimami i Ulqinit Ali ef. Bardhi ka thënë që me ndërtimin e këtij institucioni fetar-arsimor të shkollimit të mesëm do të jetësohet tradita në këtë qytet dhe njëkohësisht do të harmonizohet jeta me nevojat e së ardhmes.

Punimet me vlerë prej rreth 1,2 milion euro në medrese do t’i financojë “Shoqata e miqve të kulturës dhe arsimit” nga Stambolli.

Së bashku me medrese më vonë do të ndërtohet dhe xhamia madhështore, për të cilën ekziston projekti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top