Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Ditët e trashëgimisë europiane: PUNËTORI DHE SIMPOZIUM NË KALA

Skena verore, Tregu i roberve, Trg robovaMali i Zi edhe këtë vit do të jetë pjesë e manifestimit Ditët e trashëgimisë europiane, e cila nën patronatin e Këshillit të europës dhe Komisionit europian organizohet me temën „Trashëgimia kulturore dhe natyrore: pejzash i mundësive“, njoftohet nga Ministria e kulturës.

Me këtë rast në Ulqin do të mbahet punëtoria dhe simpoziumi shkencor, i dedikuar modeleve të konservimit të qëndrueshëm dhe zhvillimit të Kalasë.

Këto ngjarje, të cilët fillojnë të dielën dhe do të zgjasin deri me 1 tetor i organizon Komuna e Ulqinit, gjegjësisht Muzeumi në bashkëpunim me Ministrinë e kulturës, Fondacionin kulturor Shqiptaro – amerikan dhe Universitetet nga Tirana, Vjena dhe Prishtina.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top