Sunday , May 31 2020
Lajmi i fundit

Dokumenti: KONTRATA PËR RIPROGRAMIN E BORXHIT TË KOMUNËS SË ULQINIT

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjInstituti Alternativa duhej të paguante që në portalin e vet “Moj grad”(Qyteti im) të publikojë kontratat për riprogramin e borxhit në mes Ministrisë së financave dhe institucioneve lokale, njoftohet nga kjo organizatë joqeveritare.

Në këtë faqe gjendet edhe riprogrami i borxhit të Komunës së Ulqinit i cili mund të shihet duke klikuar KËTU.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top