Tuesday , December 10 2019
Lajmi i fundit

Dolcinium International Festival: TË SHTUNËN NË QENDËR PËR KULTURË

DulciniumNë Ranë mbrëmë solemnisht u hap “Dolcinium International Festival”, në të cilin marrin pjesë 12 grupe folklorike nga nëntë shtete.

Nata e dytë e këtij manifestimi të shtunën do të mbahet në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë.

“Jam i lumtur që për vite me sukses po e organizojmë këtë festival, manifestimin e mrekullueshëm ndërkombëtar të folklorit, në të cilin kënaqemi ne dhe mysafirët tanë. Ato janë bërë simbol i bukurisë, tubimit, afrimit”, tha Fatmir Gjeka, drejtor i Organizatës Turistike e cila është organizatore kryesore e këtij manifestimi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top