Friday , March 5 2021
Lajmi i fundit

Donacion Shërbimit të Mbrojtjes: KOSTUMET PROFESIONALE PËR SHPËTIM

vATROGASCIDitë më parë Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit i Komunës së Ulqinit në bashkëpunim me Forst Montenegro në kuadër të projektit “Fatkeqësitë nuk njoh in kufij” realizon një donacion mjaft të rëndësishëm në vlerë prej 15 000 euro.

Bëhet fjalë për dy kostume profesionale për zjarëfikësa-shpëtimtarë gjatë intervenimit për shpëtim në ujra të shpejtë dhe në rastin e përmbytjeve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top