Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

DP: PËR SHKAK TË NGJARJES TRAGJIKE SHTYHET KOKTEJI

Partia demokratikePartia Demokratike (PD) njoftoi se për shkak të fatkeqësisë e cila ndodhi të enjten në Katërkollë u morr vendimi që të shtyhet kokteji tradicional i fundvitit.
PD planifikoi që këtë eveniment, në të cilin do të festohej edhe shtat vjetori i themelimit të kësaj parti nacionale shqiptare të mbahet të shtunën, me 29 dhjetor.
“Anëtarët, simpatizuesit dhe miqtë e partisë tonë dhe mysafirët do të njoftohen për terminin e ri të organizimit të koktejit”, thanë nga PD duke uruar përzemërsisht dhe duke dëshiruar sukses, fat dhe shëndet në Vitin e Ri 2019.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top