Tuesday , July 7 2020
Lajmi i fundit

DPI: 60 MIJË EURO PËR AKOMODIMIN E INSPEKTORËVE NË ULQIN

Budzet, Inspekcija, Inspektorati, BuxhetiNga Drejtoria për Punë Inspektuese (DPI) njoftuan se për akomodimin e inspektorëve në Ulqin gjatë sezonit turistik do të shpenzohen 60.000 euro.

Me tender për këto shërbime kërkohen hotelet me dy ose më shumë yje.

Siç thuhet, në Ulqin në qershor do të jenë 13, ndërsa në korrik dhe gusht 14 inspektorë nga jashtë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top