Friday , January 18 2019
Lajmi i fundit

Dr. Jakupi: TË BASHKOHEMI QË MOS TË NA NDODH MALËSIA

Isat JakupiNga Partia qendrore shqiptare për integrime e dr. Isat Jakupit u dërgua apel të gjithë partive nacionale shqiptare që të bashkohen në një listë për zgjedhjet e ardhshme vendore në Ulqin.

“Na nevojitet konsenzusi dhe uniteti, e jo ndarjet dhe shamatat, që mos të na ndodh skenari i Malësisë”, thonë nga kjo parti.

Thuhet që u formua skuadra për negociata me “partitë vëllazërore” të cilën e përbëjnë dr. Jakupi, Selim Tula, Bafte Mavriq, Adem Veliq dhe Seletin Jakupaj.

Shtohet që kjo parti preferon pjesëmarrje në koalicion, por që është e gatshme që në zgjedhjet e 4 shkurtit të dal vet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top