Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Draga: PREJ 15 GUSHTIT PROGRAM I PËRDITSHËM

Nail DragaDrejtori i Qendrës për kulturë dr Nail Draga ka thënë për Portalin Ul-info që prej 15 gushtit për çdo ditë do të organizohen programet në kuadër të manifestimit tradicional “Skena verore”.

“Prej asaj ditë e deri më 25 gusht do të kemi për çdo natë programe interesante dramaturgjike, muzikore dhe letrare në Tregun e robërve në Kala”, theksoi ai.

Njëkohësisht nga administrata lokale është lajmëruar që, për shkak të arsyeve objektive, fillimi i paralajmëruar i Panairit të 14 të librit është shtyrë për dy ditë, gjegjësisht që ky manifestim do të fillojë me 19 gusht.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top