Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Drejtoria e Policisë: EDHE KËTË VERË NË ULQIN DO TË KETË POLICË NGA SHQIPËRIA

 

Policija, Policia“Grupi i Aksionit Operativ “Vera 2019”(Ljeto 2019), detyra e të cilit është të mundësojë sezon të sigurt turistik gjatë verës, u formua, ndërsa policëve malazez këtë sezon gjatë aktiviteteve në Bregdet do ti bashkëngjiten 16 kolegë nga gjashtë shtete”, deklaroi ndihmës drejtori i Drejtorisë së Policisë Nikolla Janjusheviq.

Zyrtarët Policor nga Shqipëria, sipas fjalëve të tija, nga 1 korriku deri me 1 shtator do të jenë në Ulqin.

Janjusheviq tha se nga ky vend do të vijnë katër zyrtarë policor në një turn, nga dy në Ulqin dhe në Budvë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top