Thursday , February 27 2020
Lajmi i fundit

Drejtoria e policisë: EDHE KËTË VERË POLICËT SHQIPTARË NË ULQIN DHE BUDVE

PolicijaNjëjtë si vitet e kaluara, punonjësit e policisë nga Republika e Shqipërisë gjatë verës do të jenë të angazhuar në Qendrën e sigurisë në Budve dhe Policinë e Ulqinit, njoftohet nga Drejtoria e policisë së Malit të Zi.

Siç theksohet, Protokolin për bashkëpunim në mes Malit të Zi dhe Shqipërisë gjatë sezonit veror turistik e kanë nënshkruar dje në Shkodër zyrtarët e lartë policor nga këto dy shtete.

Siç është paraparë me Protokoll, edhe këtë vit, të shtatin me radhë, punonjësit e policisë nga Shqipëria do të jenë dërgohen për punë në Malin e Zi gjatë muajve të verës, ku në bregdet, në tre turne nga 20 ditë, do të patrullojnë së bashku me kolegët malazez.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top